Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЧоловіку Крістіни Річчі заборонили наближатися до акторки. Його звинувачують у насильстві – ЗМІ

Ближче ніж на 90 метрів

Суд задовольнив позов Крістіни Річчі, унаслідок чого її чоловку Джеймсу Хердегену заборонили наближатися до акторки та їхнього сина ближче ніж на 90 метрів.

У своїй заяві, яку цитує People, Річчі стверджувала, що Хердеген вчиняв до неї «серйозне фізичне й емоційне насильство», а деякі з інцидентів траплялися прямо на очах у сина. Зокрема, акторка розповіла про випадок, коли вони подорожували Новою Зеладією.

«Він сказав, що єдиний варіант, коли він може мене пожаліти, – це якщо мене розчленують на дрібні шматочки. Тієї ночі я заховала всі ножі… Я боялася за своє життя й життя нашого сина, тому спала в окремій спальні з Фредді (син – ред.), замкнувши двері», – ідеться в заяві Річчі.

За словами Річчі, у грудні 2019-му Хердеген напав на неї, тоді вона вирішила розлучитися. Однак через пандемію і самоізоляцію, акторка подала позов лише у червні 2020-го. Після цього чоловік не перестав проявляти агресію, тому Річчі й подала прохання про заборону наближатися до неї та сина.

Хердеген заперечує звинувачення. Він має намір подати зустрічний позов, а також заявляє про образи і агресивну поведінку з боку акторки, зокрема, через зловживання алкоголем і наркотиками.

Наразі процес розлучення триває.

Фото: Instagram Kristina Ricci

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.