Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниSMM-ниця Брітні Спірс заперечує, що співачка просить про допомогу через свої соцмережі

«Вона не залишає секретних повідомлень»

Менеджерка соціальних мереж Брітні Спірс Кассі Петрі виступила з заявою щодо теорії про контроль над соцмережами співачки. Звернення вона опублікувала у своєму власному Instagram.

«Існує багато неточних теорій про те, як працюють соцмережі Брітні Спірс. Я хочу надати якомога більше інформації, не порушуючи її конфіденційності…– сказала Петрі, наголосивши, що Брітні сама пише тексти для своїх постів. – Якщо відео, яке вона публікує, відредагувала її команда, то тільки тому, що вона дала конкретні вказівки та попросила його відредагувати».

Петрі заявила, що останнє слово завжди за співачкою, і «вона не просить про допомогу й не залишає секретних повідомлень у своїх соцмережах».

Нагадаємо, у квітні 2020-го в медіа з’явилася інформація, що Брітні потрапила в центр психічного здоров’я. Згодом з’явилась інформація, що батько співачки начебто відправив її на лікування після того, як вона перестала приймати певні препарати.

Хоча сама співачка запевняла прихильників, що все добре, ті однаково були переконані, що Брітні контролюють, а всі її появи в соцмережах сплановані іншими людьми. Також вони вважали, що вона може надсилати їм приховані прохання про допомогу через відео в TikTok та Instagram. 

Так з’явився рух #FreeBritney, який вимагав зняти опікунство над співачкою або щонайменше надати їй можливість найняти власного адвоката. Від серпня 2020 року Спірс боролась у суді за зміну опікуна. Але в листопаді суд відхилив її прохання, після чого співачка відмовилася виступати на сцені, допоки батько залишатиметься її опікуном.

Детальніше про ситуацію довкола Брітні Спірс ми писали раніше.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.