Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниРежисерка Софія Коппола розповіла, що не може дивитися фільми без жіночих персонажів

У розмові з колегою Емеральд Феннел

Софія Коппола розповіла, що відмовляється дивитися фільми без жіночих персонажів. Цим режисерка поділилася в розмові з колегою Емеральд Феннел для журналу Screen International.

Під час бесіди кінематографістки обговорювали репрезентацію жінок у Голлівуді, виклики роботи на знімальному майданчику та героїнь своїх стрічок.

Тоді Феннел поділилася досвідом роботи з Кері Малліган, яка виконала головну роль у її новому трилері «Перспективна дівчина»: «Ми одразу зрозуміли одна одну. [...] Я би з радістю запросила її на ще одну роль, хоча не знаю, чи будуть у моєму новому проєкті жінки…»

До того, як Феннел закінчила речення, Коппола спитала: «Там не буде жінок?»

«Ні! Не буде жінок її віку», – пояснила Емеральд.

«Я не можу дивитися фільми без жіночих персонажів. Із ким тоді мені встановлювати зв’язок?» – обґрунтувала свою реакцію Софія.

«Це важко, правда? Я більше не можу дивитися фільми про чоловіків у плащах, які обговорюють важливі речі», – погодилася Феннел.

Софія Коппола відома написанням сильних жіночих ролей. Її найвідоміші роботи – драми «Марія-Антуанетта» та «Труднощі перекладу», за який режисерка отримала «Оскар» у 2004 році. Про останній проєкт Софії Копполи, стрічку «З льодом» з Рашидою Джонс, ми розповідали раніше.

ФОТО: WIKIMEDIA

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.