Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниHBO Max знімуть серіал про головного редактора Bon Appétit, якого звільнили через расизм

Про боротьбу із застарілою корпоративною культурою

HBO Max повідомили про зйомки нового комедійного серіалу Enjoy your meal («Смачного»), який розповідатиме про токсичну культуру всередині кулінарних медіа.

У липні 2020 року журнал Bon Appétit опинився в центрі скандалу. Головного редактора Адама Рапопорта звільнили через звинувачення в расизмі. Причиною стало архівне фото, де він зображений у бейсболці та ланцюгах. Фотографія підписана хештегом boricua – пуерториканець.

Тоді робітники журналу почали розповідати про недбале ставлення всередині колективу. Помічниця редактора Сола Ей-Вейллі стверджувала, що її використовували для «різноманітності» в зйомках програми Test kitchen і не платили за роботу перед камерою. Ще кілька робітників пішли з роботи через несправедливу оплату праці. Після цього видавництво Conde Nast найняли директора з різноманіття й інклюзивності та оголосили про нового головного редактора Дона Девіса.

У роботі зі сценарієм Enjoy your meal допомагатиме асистентка Рапопорта – єдина темношкіра жінка в штаті журналу Райана Уокер-Хартсхорн.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.