Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниHBO Max знімуть документальний фільм про життя та трагічну смерть Бріттані Мерфі

Стрічка з двох частин

HBO Max знімуть документальний фільм про акторку Бріттані Мерфі. Режисеркою стрічки, яка складатиметься з двох частин, буде номінантка «Еммі» Синтія Хілл. Про це повідомляє Deadline.

Фільм досліджуватиме життя, кар’єру та загадкові обставини, пов’язані з трагічною смертю зірки кіно 90-х років. До стрічки ввійдуть інтерв’ю найближчих людей акторки, а також нові архівні кадри.

Бріттані Мерфі відома своїми ролями в стрічках: «Нетямущі», «Молодята» та «Міські дівчата». Акторка померла раптово 20 грудня 2009 року у своєму будинку в Лос-Анджелесі. Їй було 32 роки. Смерть була визнана випадковою, спричиненою поєднанням пневмонії, дефіциту заліза та наркотичного сп’яніння. Через п’ять місяців помер через пневмонію помер її чоловік Саймон Монджек, що викликало багато питань щодо смерті акторки.

«Я погодилася зняти цей фільм, тому що вважаю ганебним, що життя й успішна кар'єра Бріттані затьмарилися обставинами її смерті. Я думаю, що важливо відзначити талант Бріттані, адже нам важко пояснити трагічні обставини її з чоловіком смертей», – повідомила режисерка Синтія Хілл.

Дата виходу та назва стрічки поки не відомі.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.