Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ США знімуть римейк британського ЛГБТ-серіалу «Близькі друзі»

Від Peacock

Американський стримінговий сервіс Peacock створить римейк британського ЛГБТ-серіалу Queer as Folk («Близькі друзі»). Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Нову версію «Близьких друзів» описують як яскраве переосмислення британського серіалу, який розповідатиме про групу друзів у Новому Орлеані, чиє життя змінюється після трагедії. Це не перший римейк шоу, знятий у США: попередня версія від Showtime виходила з 2000 до 2005 року. Це була перша годинна драма на американському телебаченні, яка зображувала життя представників ЛГБТ.

Автором британської версії 1999 року був Рассел Ті Девіс, який також створив «Це гріх». Нову версію «Близьких друзів» створить Стівен Данн («Маленька Америка»), який почав розроблення проєкту наприкінці 2018 року.


«Queer as Folk – це більше, ніж просто шоу, це новаторське, важливе для багатьох людей висловлювання. Нова версія Стівена для Peacock з’явиться в ще один визначний момент нашої культури», – коментує римейк Ліза Кац, президентка NBCUniversal Television and Streaming.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.