Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДивіться трейлер 3 сезону серіалу «Майстер не на всі руки» про стосунки лесбійської пари

Від Netflix

На YouTube-каналі Netflix опублікували трейлер третього сезону серіалу «Майстер не на всі руки», повідомляє The Hollywood Reporter.

Новий сезон складатиметься з 5 серій і розповідатиме про стосунки героїні перших двох сезонів Деніз і її партнерки Алісії. Як зазначають розробники, це буде сучасна історія кохання, яка детально ілюструє злети та падіння шлюбу й особистий ріст пари та партнерок окремо.

Головні ролі виконали Ліна Вейт, яка також є співавторкою шоу, і Наомі Акі («Кінець ї***ого світу», «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження»). Режисером виступив Азіз Ансарі, який грав роль головного героя в перших двох сезонах.

Перший сезон серіалу вийшов у 2015 році, наступний – у 2017-му. У 2018 році жінка, яка була на побаченні з Ансарі, звинуватила його в сексуальному зловживанні, описавши його як надмірно агресивного. Жінка додала, що через це почувалася «використаною».

Актор захистився від звинувачень, стверджуючи, що вони познайомилися на вечірці, обмінювалися повідомленнями та сходили на побачення, яке завершилося сексуальним контактом, який «був взаємним за всіма ознаками».

Після цього виробництво серіалу призупинили. У стендап-спешелі Right Now, який вийшов на Netflix у 2019 році, актор знову адресував звинувачення:

«Були випадки, коли я відчував переляк, іноді почувався приниженим, збентеженим, і врешті-решт я просто відчував жах, адже ця людина так почувалася».

Актор додав, що, якщо це питання змусило «інших людей замислитися, то це добре».

Новий сезон «Майстер не на всі руки» вийде на Netflix 23 травня.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.