Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниМікаела Коел створить новий серіал для BBC, який може бути пов’язаний із «Я можу тебе знищити»

Шоу анонсували в списку майбутніх проєктів

Мікаела Коел працює над новим серіалом для ВВС. За словами представників компанії, у ньому можуть бути відсилання до драми «Я можу тебе знищити», у якій знімалася акторка. Про це повідомили Deadline.

Нове шоу анонсували як частину майбутніх телевізійних проєктів BBC, однак керівник із драматичних проєктів Пірс Венгер заявив, що особливості серіалу Коел залишаються невідомими.

«Це все в голові Мікаели, і не мені вигадувати, як усе буде. Проєкт знаходиться на ранніх стадіях, але я хотів повідомити шанувальникам «Я можу тебе знищити» про нове шоу. Мікаелі вирішувати, який зв’язок матимуть ці два проєкти [...] Я підозрюю, що можуть бути елементи, але насправді рано говорити щось конкретне», – сказав Венгер.

Сама Коель і її товариші по команді применшили пропозицію про другий сезон. Керівник контенту HBO Кейсі Блуйс також заявив, що не очікує повернення до історії, хоча він чітко заявив, що хоче знову працювати з Коел.

Серіал «Я можу тебе знищити» розповідає історію дівчини Арабелли, яка намагається оговтатися після сексуального насильства.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.