Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниКевін Спейсі отримав першу роль після звинувачень у харасменті

Через 4 роки

Кевін Спейсі зіграє в стрічці L'uomo Che Disegnò Dio («Людина, яка намалювала бога») від італійського режисера Франко Неро. Це перша роль актора після звинувачень у сексуальних домаганнях у 2017-му.

За даними ресурсу Filmitalia, фільм досліджує життя сліпого художника, який має надзвичайний дар малювати реалістичні портрети, просто слухаючи голос людини. Продюсер фільму Луї Неро розповів Variety, що Спейсі отримав епізодичну роль. За його словами, актор зіграє поліцейського детектива. Головну роль виконає Франко Неро. Також у фільмі може з’явитися його дружина Ванесса Редгрейв, вона зіграє вчительку з гри на фортепіано.

«Я дуже радий, що Кевін погодився брати участь у моєму фільмі. Я вважаю його великим актором і не можу дочекатися початку зйомок», – розповів Неро виданню ABC.

Це буде перша роль Спейсі в кіно після того, як у 2017-му актор Ентоні Репп заявив, що Спейсі домагався його, коли йому було 14 років. Після цього понад 20 чоловіків звинуватили Спейсі в харасменті. Тоді актор зробив камінг-аут. У 2019 суд закрив останню справу про домагання Спейсі – із нього зняли звинувачення.

ФОТО: WIKIMEDIA

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.