Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДжоді Фостер отримає почесну нагороду Каннського кінофестивалю

Церемонія відкриття відбудеться 6 липня

Американська акторка й режисерка Джоді Фостер отримає почесну «Золоту пальмову гілку» на цьогорічному Каннському кінофестивалі. Про це повідомили на сайті заходу.

У повідомленні додали, що Форстер отримає нагороду «на знак визнання блискучої кар’єри й унікальної особистості з повною віддачею одним із головних проблем сучасності».

Фільми за участю Фостер брали участь у Каннському фестивалі сім разів. Уперше це сталося в 1976 році, коли на фестивалі відзначили фільм «Таксист» Мартіна Скорсезе, у якому Фостер зіграла у віці 13 років.

«Джоді ніколи не перестає шукати себе. Вона ставить під сумнів своїм пронизливим поглядом, учиться в інших і готова відступити від своїх переконань, щоб сформувати нову мораль. Вона робить те, що чесно. Ідея, яку вона передає як акторка й режисерка, робить її такою дорогоцінною в наші незрозумілі часи. Ми вшануємо її з теплом і захопленням», – додає генеральний представник фестивалю Тьєррі Фремо.

6 липня Фостер стане почесною гостею церемонії відкриття 74-го Каннського кінофестивалю. Фестиваль триватиме до 17 липня.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.