Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДивіться трейлер «Очі Теммі Фей» із Джессікою Честейн у ролі телепроповідниці

На основі реальних подій

У мережі з’явився трейлер байопіку «Очі Теммі Фей» про шлях американської телепроповідниці Теммі Фей Бейкер. Головні ролі у стрічці виконали Джессіка Честейн та Ендрю Гарфілд. Режисером виступив Майкл Шоуволтер («Бакстер», «Кохання – хвороба»).

У 70-х і 80-х Теммі Фей і її чоловік Джим Беккер (Гарфілд), починаючи скромно, створили найбільшу у світі мережу релігійного мовлення й тематичний парк. Ведучих шанували за послання про любов, прийняття та процвітання. Теммі Фей була легендарною завдяки своєму образу, співу та прагненню відзначити людей з усіх верств суспільства. Однак незабаром фінансові невдачі, інтриги суперників і скандали повалили побудовану парою імперію.

«Я просто була вражена нею та її історією. Найбільше в Теммі мені сподобалася її здатність любити. Вона знала, як це не відчувати свою важливість, тому прагнула, аби всі мали це відчуття», – поділилася Честейн із виданням People.

Акторка розповідала, що захотіла взяти участь у фільмі, подивившись інтерв’ю Беккер із геєм-міністром Стівом Пітерсом, який хворів на СНІД. Також Беккер завжди виступала за права представників ЛГБТК+ спільноти.

Стрічка «Очі Теммі Фей» вийде у вересні цього року.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.