Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниHBO випустили трейлер серіалу про розслідування Ронана Ферроу. Він досліджував злочини Вайнштайна

Журналіст буде виконавчим продюсером серіалу

HBO анонсували документальний серіал, заснований на бестселері Catch and Kill («Упіймай і вбий») від журналіста й володаря Пулітцерівської премії Ронана Ферроу. Про це повідомляють Deadline.

Серіал зосереджуватиметься на інтерв’ю Ферроу з викривачами, журналістами і приватними слідчими, які він проводив для свого подкасту та книжки, що розповідає про виклики, з якими стикався журналіст під час розслідування звинувачень щодо продюсера Гарві Вайнштайна.

Над розробкою працюватимуть Фентон Бейлі та Ренді Барбато. Ферроу також виступить виконавчим продюсером. Реліз перших двох серій запланований на 12 липня.

Ронан Ферроу – американський журналіст, насамперед відомий розслідуванням звинувачень у сексуальному насильстві щодо Вайнштайна, яке опублікували в журналі The New Yorker, і за яке він отримав Пулітцерівську премію. Подальші розслідування Ферроу викрили звинувачення проти політика Еріка Шнайдермана, керівника CBS Леслі Мунвеса й адвоката Бретта Кавано. Ферроу – син акторки Мії Ферроу та режисера Вуді Аллена.

Раніше ми розповідали про документальний серіал «Аллен проти Ферроу» від HBO. У його фокусі – звинувачення Аллена в сексуальному насильстві над прийомною дочкою Ділан, яке режисер, за твердженнями Ферроу, учинив, коли дівчині було 7 років.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.