Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЗої Кравіц зрежисує трилер із Ченнінгом Тейтумом у головній ролі

Перший режисерський досвід Кравіц

Зої Кравіц дебютує як режисерка. Акторка зніме трилер Pussy Island, над яким також працював Ченнінг Тейтум. Про це повідомляють Deadline.

Pussy Island розповідає про молоду й розумну офіціантку Фріду з Лос-Анджелеса, яка прагне привернути увагу мільйонера та філантропа Слейтера Кінга (Тейтум). Фріда пробирається в коло знайомих Кінга та потрапляє на його приватний острів. Однак, попри красу цього місця й заможність людей, Фріда виявляє на острові дещо жахливе.

«Я почала писати цю історію у 2017 році. Як жінка загалом і як жінка в цій галузі, я бачила доволі дику поведінку з боку протилежної статі. Спочатку назва стрічки була жартом: місце, куди привозили жінок, аби повеселитися й добре провести час. Але історія переросла в дещо інше, тепер назва стала багатозначною. [...] Люди розвиваються та змінюються, але в багатьох залишився неприємний смак у роті через поведінку в минулому. Це нагадування про це, але водночас дуже грайливе. Мені подобається, що назва також має глибоке значення», – поділилася Кравіц.

Сценарій до стрічки Кравіц створила разом з І.Т. Фейгенбаумом, який також написав серіал «Меломанка» із Зої в головній ролі.

ФОТО: INSTAGRAM

Розповісти друзям
1 коментарпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.