Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниХантер Шафер поділилася сподіваннями щодо нового сезону «Ейфорії»

Та поговорила про репрезентацію транслюдей у кіно

Хантер Шафер, яка грає роль Джулс в «Ейфорії», поділилася сподіваннями щодо розвитку своєї героїні в новому сезоні серіалу. Акторка дала інтерв’ю IndieWire.

Під час розмови Шафер не поділилася деталями другого сезону, і поки невідомо, чи візьме вона участь у написанні епізодів, проте акторка розповіла, якою вона хоче бачити Джулс у майбутньому.

«Я сподіваюся на ріст і пошук Джулс… Що вона захоче нової близькості у своїх квір-стосунках, які, як і сподіваюся, будуть більш здорові. Це справді прекрасний процес, і я хочу частіше бачити його на екранах», – сказала Шафер.

Хантер поділилася, що також бажає бачити більше представництво транслюдей серед режисерів та акторів.

«Я хочу бачити, як транслюди режисують не тільки тому, що вони зможуть краще показати нас... Думаю, що такі люди мають певний особливий рівень креативності, який вони не мають змоги проявити», – наголосила акторка.

Щодо репрезентації перед камерою Хантер зазначила, що всі типи історій транслюдей заслуговують на розповідь, а не лише ті, що відповідають певним стандартам.

«З погляду представництва ми досі працюємо над тим, щоб показувати трансжінок, які знаходяться на різних кінцях спектру традиційної краси та способів визначення статі й орієнтації. Адже існує безліч способів це зробити. І багато транслюдей переживають це все численними шляхами, включаючи мене», – сказала Хантер.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.