Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Бріджертони» та «ВандаВіжн» відзначили за гендерно збалансовану команду

Жінки обіймали принаймні чотири з восьми основних посад у проєкті

Об’єднання гендерної рівності ReFrame, засноване Women in Film і Sundance Institute, оголосило список серіалів, які отримали нагороду за гендерний баланс серед команди, яка працює над проєктом. Про це пишуть IndieWire.

ReFrame Stamp присуджують проєктам, де жінки й інші недостатньо представлені гендерні ідентичності (наприклад, небінарні люди) обіймають чотири з восьми основних посад, включаючи сценариста, режисера, продюсера, керівника та голову відділів.

Відзнаку отримав 51% найпопулярніших серіалів, які вийшли з 1 червня 2020 року по 31 травня 2021 року. Серед них – «Бріджертони», «ВандаВіжн», «Поза» та «Розповідь служниці».

ReFrame проаналізувало 200 серіалів і відзначило, що серед шоуранерів було 62 жінки. 221 жінку відзначили серед режисерів, також режисером виступила одна небінарна людина.

«Ми починаємо спостерігати вплив багаторічної боротьби за більш справедливий найм у Голлівуді. Ці серіали не лише розважали, надихали й об’єднували аудиторію під час глобальної пандемії, вони також показали, що прихильність до інклюзивності за кадром означає комерційний успіх», – сказала директорка ReFrame Андріа Вілсон Мірза.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.