Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДивіться постери нового фільму Веса Андерсона «Французький вісник»

Із Тільдою Свінтон, Біллом Мюрреєм і Френсіс Макдорман

Режисер Вес Андерсон презентував 12 постерів до свого нового фільму «Французький вісник». На них зображені головні герої драматичної комедії.

Стрічка розповідає про французьке місто середини ХХ століття. Співробітник французького бюро американської газети збирається запустити власне видання та збирає журналістів. Вони хочуть обрати три історії з життя міста, що підуть у друк.

На одному з постерів Білл Мюррей стоїть на фоні мапи рідного штату свого персонажа – редактора Артура Гаубіца. Френсіс Макдорман зображена в ролі журналістки Люсінди Кременц, що висвітлює студентську революцію. Герої Лінди Хундрі та Тімоті Шаламе будуть у центрі цього повстання, на їхніх постерах написано: «Дайте нам нашу свободу».

Також серед касту – Тільда Свінтон, Едрієн Броуді, Марго Роббі, Том Генкс та інші. Над сценарієм працювали Джейсон Шварцман і Роман Коппола, до яких долучився й Вес Андерсон.

Прем’єру фільму перенесли на 1,5 року через пандемію. Уперше його показали на Каннському кінофестивалі в липні, світовий реліз відбудеться 22 жовтня 2021 року.

Фото: I-D

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.