Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниІспанська студія La Claqueta випустить мультфільм про гендерне насильство

Розробники хочуть показати, що навіть після важких часів є надія на краще

Іспанська продюсерська компанія La Claqueta створить мультфільм «Белла», присвячений постраждалим від насильства за статевою ознакою. Про це повідомляє Variety.

Мультфільм буде натхненний реальною історією Ана Белли Естевес – підприємиці, яка постраждала від гендерного насилля. Ана заснувала фонд «Ана Белла» з понад 30 тисячами учасниць, які пережили насильство за гендерною ознакою і які працюють над створенням змін у 82 країнах світу.

Команда обрала для анімації історію Ани, щоб глядачі різного віку могли почути «важливе послання, якому Ана присвячує своє життя». Також розробники мають на меті показати, що навіть після важких часів є надія на краще та що завжди є хтось, хто допоможе у скрутну хвилину.

«Наша команда знає, що це важка історія для розкриття й, на жаль, дуже актуальна, тому ми обрали тонку та делікатну естетику. Це універсальна історія подолання негараздів, тому ми працюємо над тим, щоб із нашою особистісною художньою ідеєю фільм став доступним для широкої публіки, особливо, для молодої аудиторії», – поділився режисер «Белли» Мануель Х. Мартін.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.