Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниРозробники серіалу «Хід королеви» повідомили, що не планують знімати 2 сезон

І пояснили причину

Розробники серіалу «Хід королеви», зокрема режисер Скотт Френк і продюсер Вільям Хорберг, повідомили, що не зніматимуть другий сезон. Однак вони хотіли б знову попрацювати з Анею Тейлор-Джой, яка зіграла головну роль. Про це пише Deadline.

Режисер поділився занепокоєнням, що продовження серіалу може зіпсувати успіх першого сезону.

«Я думаю, що ми вже розповіли історію, якою хотіли поділитися. І я переживаю, точніше боюся, що, якщо ми спробуємо повідомити побільше, то зіпсуємо те, що вже розповіли», – поділився Френк.

Водночас розробники разом з Анею Тейлор-Джой додали, що хотіли б ще попрацювати разом. Для цього їм треба знайти історію, яку можна буде показати «з тією ж пристрастю», яка була в «Ході королеви».

Під час церемонії «Еммі», де «Хід королеви» отримав нагороду за «Найкращий мінісеріал», Хорберг подякував Netflix за те, що «наважилися на ризикований проєкт та довірилися його творцям».

У промові Хорберг також згадав Тейлор-Джой, яка «надихнула ціле покоління дівчат і молодих жінок усвідомити, що патріархат не має захисту від наших королев».

«Хід королеви» вийшов на Netflix минулого року та став найуспішнішою прем’єрою на стримінгу. За перший місяць серіал подивилася рекордна кількість глядачів, а саме 62 мільйони.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.