Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниКет Деннінгс і Біані Фельдштейн: хто зіграє в адаптації книги «Феміністки не носять рожевого»

Продюсеркою виступить авторка книги Кертіс Скарлетт

Mark Gordon Pictures оголосили каст серіалу Girls Can’t Shoot (& Other Lies) («Жінки не вміють стріляти та інші вигадки»). Шоу знімуть на основі книги Кертіс Скарлетт «Феміністки не носять рожевого та інші вигадки», до якої ввійшли есе різних видатних жінок.

В адаптації книги зіграють Біані Фельдштейн («Американська історія злочинів: Імпічмент»), Джаміла Джаміль («У кращому світі»), Ем Джей Розрігез («Поза»), Кет Деннінгс («Дві дівчини без копійчини») та Лоллі Адефоп («Шпигун, який мене кинув»). Сірша Ронан («Леді-Птаха») виступить виконавчою продюсеркою пілотного епізоду, який напише Кертіс Скарлетт.

Як повідомляє Deadline, перший сезон серіалу досліджуватиме роль жінок у сюжетах, ставлячи героїнь у центр традиційно «чоловічих» жанрів посеред безлічі оригінальних, концептуальних, кінематографічних історій. Кожна з акторок також продюсуватиме епізод, у якому зіграє.

«Феміністки не носять рожевого» дала поколінню жінок можливість розповісти свої історії, а «Жінки не вміють стріляти та інші вигадки» має ту ж місію. Я все життя мріяла показати, що жіночі історії можуть бути цікавими та розкритими, і я б не знайшла більш неймовірної групи жінок, які б втілили в життя це надзвичайне бачення», – поділилася Кертіс.

Фото: Instagram

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.