Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниМаріон Котіяр і Джош О’Коннор приєднаються до Кейт Вінслет у фільмі «ЛІ»

Стрічку зрежисує Еллен Курас

Маріон Котіяр («Життя у рожевому кольорі»), Джуд Лоу («Новий Папа»), Андреа Райзборо («Бердмен») і Джош О’Коннор («Корона») приєднаються до Кейт Вінслет у фільмі «ЛІ» від режисерки Еллен Курас. Про це повідомляє Deadline.

Фільм розповість про відому фотографку Лі Міллер, яка обміняла гламурну кар’єру в Vogue та життя музи таких художників, як Мен Рей, на небезпечну кар’єру фотографки в часи Другої світової війни. Міллер описувала бойові дії на лінії фронту та викривала жахливі дії, які гітлерівська нацистська Німеччина чинила над євреями в концентраційних таборах.

«Це зовсім не біографічний фільм. Аби скласти історію про все життя Лі, треба серіал, вартий HBO. Ми хотіли знайти найцікавіше десятиліття в її житті, те, що визначило, ким вона була і ким стала завдяки тому, що вона пережила. Це був період 1938–1948 років, який провів її через війну та найвизначніший для неї час. Це історія Лі, про яку ми хочемо розповісти найбільше, ніж про багато інших частин її життя», – розповіла Кейт Вінслет.

Фото: Movs.World

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.