Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПерший кадр: Клер Фой у ролі герцогині Аргайл у серіалі «Дуже британський скандал»

Про одну з найвідоміших судових справ 20 століття

BBC One та Amazon Studios показали перші кадри з майбутнього серіалу «Дуже британський скандал» із Клер Фой («Корона») в головній ролі.

Фой виконала роль Маргарет Кемпбелл, герцогині Аргайл. Герцога Ієна Кемпбелла зіграв Пол Беттані («ВандаВіжн»). Над серіалом працювали автори «Дуже англійського скандалу» із Г’ю Ґрантом.

Нове шоу розповість про розлучення герцога й герцогині Аргайл – одну з найвідоміших судових справ 20 століття. Відома своєю харизмою, красою та стилем, Маргарет, герцогиня Аргайл, набула ще більшої популярності, коли розлучення викрило звинувачення в зраді, вживанні наркотиків, хабарництві та відвертих знімках за участю герцогині. Коли знайомі, суд і преса відвертаються від Маргарет, насолоджуючись її положенням, жінка відмовляється йти спокійно.

«Дуже британський скандал» досліджує соціальний і політичний клімат післявоєнної Британії, розкриває ставлення до жінок і ставить питання, наскільки поширеною в той час була інституційна мізогінія.

Тригодинні епізоди незабаром вийдуть на BBC One і BBC iPlayer у Великій Британії. У 2022 році вони будуть доступні на Amazon Prime Video у США, Канаді, Австралії та Новій Зеландії.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.