Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПол Мескал і Джош О’Коннор зіграють у ЛГБТ-стрічці «Історія звуку»

Сюжет розгортається в часи Першої світової війни

Пол Мескал («Нормальні люди») і Джош О’Коннор («Корона») зіграють у ЛГБТ-фільмі The History of Sound («Історія звуку») на основі однойменного оповідання Бена Шаттука. Про це пише Dazed.

Фільм розповість про двох молодих людей, Лайонела (Мескаль) і Девіда (О’Коннор), які під час Першої світової війни прагнуть «знімати своє життя, голоси та музику своїх співвітчизників». В офіційному синопсисі зазначають: «У цей вирваний, короткочасний момент їхнього молодого життя, відкриваючи епічний розмах США, обидва чоловіки зазнають глибоких особистісних змін».

«Це несподівана історія кохання, яку потрібно розповісти. Це подорож життям Америки, XX століттям і традиціями американської народної музики. Усе це видно через зв’язок двох людей, занурених в історію звуку. Ця, безсумнівно, потужна історія, відгукнеться глядачам у всьому світі», – поділився режисер стрічки Олівер Германус.

Зйомки «Історії звуку» почнуться влітку 2022 року та проходитимуть у США, Великій Британії й Італії. Однойменне оповідання можна прочитати на сайті журналу The Common.

Фото: TV Insider, Zimbio

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.