Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСценарист «Сімпсонів» прокоментував перші гей-стосунки одного з головних героїв ситкому

В епізоді «Портрет лакея у вогні»

Джонні ЛаЗебнік, сценарист «Сімпсонів» і відкритий гей, прокоментував написання нового епізоду, який присвятили гей-стосункам Вейлона Смізерса – помічника директора Спрінгфілдської АЕС Монтгомері Бернса.

Джонні ЛаЗебнік – син сценариста та продюсера «Сімпсонів» Роба ЛаЗебніка. Його батько написав епізод 2016 року The Burns Cage, у якому Смізерс робить камінг-аут.

«Коли ми, мій тато і я, говорили про написання цього епізоду, для мене було важливо показати, як розвиваються стосунки Смізерса, показати інтимні моменти двох геїв на екрані, які говорять про те, що вони геї або зустрічаються. Думаю, що це перша передова романтична сюжетна лінія про геїв у «Сімпсонах», і це дуже бентежно», – розповів ЛаЗебнік.

У серії Portrait Of A Lackey On Fire («Портрет лакея у вогні») Смізерс закохується у відомого дизайнера Майкла Де Граафа, якого озвучив Віктор Гарбер. Епізод транслювали 21 листопада.

ЛаЗебнік також прокоментував своє бачення персонажа Смізерса: «Я думаю, у багатьох відношеннях він був дійсно вражальним гей-персонажем на ранньому етапі, тому що він не такий стереотипний, яскравий гей, якого ви бачите в багатьох мультиках пізніх 90-х [...] Гадаю, що ми дуже добре попрацювали над цим епізодом, зберігаючи вірність його персонажу й водночас відзначаючи його як справжню людину».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.