Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПол Верговен розповів про зйомки еротичного трилера «Молода грішниця»

Разом зі сценаристом Едвардом Ноймайєром

Режисер Пол Верговен і сценарист Едвард Ноймайєр, які разом працювали над стрічками «Робокоп» і «Зоряний десант», розповіли про новий спільний проєкт. Разом вони знімуть еротично-політичний трилер «Молода грішниця», повідомляє Collider.

В інтерв'ю виданню MovieMaker Ноймайєр розповів, що дія фільму розгорнеться у Вашингтоні. У центрі сюжету буде дівчина, яка працює на впливового сенатора і яку «втягнули в павутину міжнародних інтриг та небезпек».

«Ми консультувалися у колишнього офіцера розвідки Рона Маркса, який намагається розповісти нам правду про Капітолійський пагорб та шпигунський бізнес. Але сатира завжди присутня у нашій із Полом роботі, тож я очікую, що у нашої нової пригоди буде легкий тон», – сказав сценарист.

Верговен додав, що фільм стане «інноваційною версією» стрічок, як-от: «Основний інстинкт» і «Фатальний потяг». Режисер поділився, що не планує використовувати у фільмі «усі види діджитал-елементів» і сподівається використовувати якнайменше цифрових інструментів. На думку режисера, фільм має вийти «більш вибуховим і сприйнятливим для ширшої аудиторії».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.