Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЗендея розповіла, що хоче зняти стрічку про стосунки двох темношкірих дівчат

Акторка висловилася щодо важливості різноманітності касту й історій

Зендея поділилася, що в майбутньому хотіла б зняти фільм про «просту історію кохання двох темношкірих дівчат». Про це акторка розповіла журналу Interview.

«Я не хочу, щоб це було про щось інше, окрім простої історії про двох людей, які закохалися, і все. Щось просте та прекрасне, що робить вас щасливими й викликає бажання закохатися», – сказала Зендея.

Акторка поділилася, що вважає себе романтиком, що хотіла б використовувати у своїй творчості, оскільки в індустрії не вистачає таких історій кохання.

«Травматична сторона стосунків також варта висвітлення, але я б хотіла, щоб це була історія про дорослішання з незручними та смішними моментами, так само, як у будь-якої молодої людини, яка намагається з’ясувати, хто вона. Наше існування таке різне та прекрасне, і я б хотіла побачити всі кольори різних емоцій про те, що означає бути молодою темношкірою дівчиною, тому що це показують не так часто», – додала Зендея.

В інтерв’ю акторка також поділилася думкою щодо впливу медіа, фільмів і серіалів на сприйняття людей і важливості різноманітного касту й історій на екрані.

«Сподіваюся, що моя здатність бути оповідачкою, складати ті історії, яких я не бачила, демонструвати різні форми кохання темношкірих і різні кольори нашого емоційного досвіду буде моїм одкровенням. Це мій внесок», – сказала Зендея.

Фото: Instagram

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.