Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДивіться тизер української драми «Мій юний принц»

Режисера Хачатура Васіляна

У мережі з’явився перший тизер української драми «Мій юний принц» режисера Хачатура Васіляна. Проєкт переміг на 17-му конкурсі Держкіно, що забезпечило фінансування в розмірі 20 мільйонів гривень.

Фільм розповідає про 17-річного Поля та його мати Софію, які живуть разом у шикарному маєтку й мають складні стосунки. Незабаром у їхньому житті зʼявляються молодий хлопець Антуан і його батько Марк. У Поля завʼязуються стосунки з Антуаном, а в Софії – з Марком. Але поява нових чоловіків у домі призводить до трагедії.

Хоча сюжет стрічки має ЛГБТ-лінію, продюсер Олексій Гладушевський («Перші ластівки») коментував, що основна її тема – це стосунки головного героя з матір’ю та самотність підлітків у їхньому вигаданому світі. Також продюсеркою виступила Регіна Мар’яновська-Давідзіон («Непотрібні люди»).

Головні ролі виконали Петро Ніньовський («Кошмарний директор, або Школа №5»), Ахтем Сеітаблаєв («Додому»), Євгеній Лісничий («Новенька»), Оксана Жданова («11 дітей з Моршина»), Анастасія Пустовіт («Коли падають дерева»).

Фото: Instagram

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.