Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниКаст «Бріджертонів» оголосив дату прем’єри другого сезону

Продовження, що розповість про пошуки кохання Ентоні Бріджертона

Netflix опублікував ролик із кастом серіалу «Бріджертони», який оголошує дату прем’єри другого сезону. Нові серії вийдуть уже 25 березня 2022 року.

Новий сезон заснований на другій книзі циклу Джулії Квінн The Viscount Who Loved Me («Віконт, який мене любив»), що розповідає про пошуки кохання Ентоні Бріджертона (Джонатан Бейлі). За сюжетом, Ентоні починає проявляти інтерес до Едвіни Шарми (Чарітра Чандран), яка нещодавно приїхала до Лондона з Індії разом із сім’єю. Однак сестра Едвіни Кейт (Симона Ешл) виявляє справжню природу його намірів і вирішує зробити все, що в її силах, щоб зупинити союз. Зрештою суперечки Кейт та Ентоні лише зближують їх, ускладнюючи справу з обох сторін.

Перші кадри, опубліковані раніше, показали першу зустріч Ентоні та Кейт у саду, родину Шарма, а також сцену на балу з Вайолет Бріджертон (Рут Джеммелл), Ентоні, Бенедиктом (Люк Томпсон) і дебютанткою цього сезону Елоїзою (Клаудія Джессі).

Виконавчою продюсеркою серіалу виступає Шонда Раймс («Анатомія Грей», «Як уникнути покарання за вбивство»), шоураннером – Кріс Ван Дюсен.

Більше про популярність першого сезону «Бріджертонів» читайте в нашому матеріалі.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.