Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниБрітні Спірс планує повернутися до музики у 2022 році – ЗМІ

Співачка взяла перерву у 2019-му

Брітні Спірс планує повернутися до музичної й підприємницької діяльності у 2022 році році. Про це пише Hypebae з посиланням на джерело Entertainment Tonight.

«Брітні активно розглядає різні пропозиції брендів і можливості в індустрії розваг. Кілька брендів звернулися до неї з чудовими пропозиціями, і все можливо. Вона рада стати бізнес-леді в новому році та досліджувати різні напрями, які були недоступні їй у минулому. Зараз Брітні сама ухвалює рішення, і вона хоче розширити свій професійний кругозір. Вона просто чекає слушного часу для всього», – повідомляє джерело виданню.

Спірс уперше оголосила про перерву в роботі ще у 2019 році. «Я використовую цей перехід у своєму житті, щоб зосередитися на тому, чого я дійсно хочу. Я працюю безперервно, ну, оскільки мені було 8 років у бізнесі. Іноді добре зупинитися й подумати», – написала вона тоді.

Виданню розповіли, що тепер Брітні «готова самостійно ухвалювати рішення як в особистому житті, так і в кар’єрі». Наприкінці вересня суд у Лос-Анджелесі передав опіку над співачкою від її батька Джеймса менеджерці Джоді Монтгомері. У листопаді суд ухвалив остаточне рішення у справі, тож Брітні здобула свободу й відтоді стала відповідальною за себе.

Фото: Facebook

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.