Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниКейт Вінслет розповіла, що 2 сезон «Мейр з Істтауна» може розкрити тему жорстокості поліції

«Ми повинні використовувати свій голос від імені людей, які не мають його»

Кейт Вінслет розповіла, що можливий другий сезон популярної драми «Мейр з Істтауна» може зосередитися на темі жорстокості поліції в США.

Хоча другий сезон шоу ще не підтверджено, у новому інтерв’ю The Guardian Вінслет обговорила, що хотіла б побачити в продовженні серіалу від HBO.

«Я не знаю, чи буду знову грати Мейр. Але якщо ми будемо знімати другий сезон, то, напевно, ці звірства поліції тут і в Америці, знайдуть свій шлях в історії, що ми розповідаємо. Не можна вдавати, що цього не було. Це жахливо, чи не так? Цей момент в історії», – сказала акторка.

У серіалі Вінслет зіграла роль Мейр Шихан – жительки маленького містечка в Пенсильванії, яка розслідує місцеве вбивство. У процесі справи героїні доводиться розкрити темну сторону згуртованої громади. Режисером серіалу виступив Крейг Зобел. За цю роль Вінслет отримала «Еммі» та номінацію на «Золотий глобус».

«Я не можу знайти слів, тому що ми всі відчуваємо себе такими зрадженими та безсилими. Ми повинні перетворити цей момент на щось значуще. Ми повинні використовувати свій голос від імені людей, які не мають його. Зараз для мене це важливо так, як навіть не приходило в голову у 20 років», – додала акторка.

Прем’єра 1 сезону «Мейр з Істтауна» відбулася у квітні цього року. Тоді Вінслет поділилася, що відмовилася від пропозиції редагувати сексуальну сцену в серіалі, бо там було видно її складки на животі.

«Люди запитували: «Вона набрала вагу? Хіба вона не виглядає старомодно? Хіба ж це не було хоробро з її боку? Але чому це має бути хоробрим? Я припускаю, тому що так не показують акторок головних ролей. Можливо, образ Мейр стане переломним моментом, і ми перестанемо так уважно стежити за жінками на екрані», – поділилася Вінслет.

Фото: HBO

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.