Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниNetflix випустить подкаст про фільм «Не дивіться вгору» за участі касту

Перший випуск вийде вже в січні

Netflix анонсував подкаст «Останній фільм в історії» про створення фільму «Не дивіться вгору» режисера Адама МакКея. Про це пише Variety.

У запису взяли участь сам режисер, а також каст фільму: Леонардо Ді Капріо, Дженніфер Лоуренс, Меріл Стріп, Аріана Гранде, Тімоті Шаламе й інші актори.

Окрім обговорення процесу зйомок стрічки, в «Останній фільм в історії» порівняють, як сюжет фільму перегукується з реаліями пандемії Covid-19. Подкаст складатиметься з 6 епізодів, перший вийде вже 7 січня.

«На початку 2020 року Адам МакКей вирішив зняти комедію. Вона мала висміяти й указати на сили, що заважають нам врятуватися від зміни клімату. Звісно, 2020 року мав інші плани. Ось що сталося, коли актори та знімальна група зібралися разом, щоб зняти комедію-катастрофу, переживши водночас низку зовсім не смішних катастроф», – ідеться в описі подкасту.

Фільм «Не дивіться вгору» розповідає про двох астрономів, які передбачили зіткнення Землі з метеоритом. Однак катастрофа не сильно турбує суспільство. Прем’єра відбулася 24 грудня на Netflix.

Фото: IMDb

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.