Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниКаст серіалу «Вбивства в одній будівлі» може провести премію «Оскар» – Variety

Головні ролі зіграли Селена Гомес, Стів Мартін і Мартін Шорт

Головні актори комедійного серіалу «Вбивства в одній будівлі» Селена Гомес, Стів Мартін і Мартін Шорт, можуть стати ведучими цьогорічної премії «Оскар». Про це повідомляє Variety з посиланням на Крейга Ервіча, президента Hulu та ABC Entertainment.

Остаточне рішення щодо ведучих залежить не тільки від Ервіча. Телекомпанія ABC ухвалює його разом з Академією та продюсером «Оскара» Віллом Пакером. Стів Мартін уже тричі проводив «Оскар». У виданні пишуть, що, хоча Шорт і Гомес не мають такого досвіду, вони звикли виступати наживо. У 2022 році «Оскар» вперше пройде з ведучим за 3 роки.

«Я вважаю, що це культове тріо. Це очевидно, адже «Вбивства в одній будівлі» – наша найпопулярніша комедія. Вони приваблюють маси. Їх усі люблять. Це було б як у мрії. А втім, ми розглядаємо багато неймовірно талановитих кандидатур. Ми постійно ведемо розмови з Віллом та Академією з цього приводу», – сказав Ервіч.

Серіал «Вбивства в одній будівлі» розповідає про трьох сусідів, які намагаються розкрити вбивство одного з жителів їхнього будинку та запускають про це подкаст. Троє використовують усі свої навички, щоб розкрити загадкові секрети своєї будівлі. Наразі Мартін, Шорт і Гомес знімаються в другому сезоні серіалу.

Фото: Hulu

Розповісти друзям
1 коментарпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.