Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДжаред Лето розповів, що хотів би зняти приквел стрічки «Дім Gucci» з Аль Пачіно

І поділився історією зі зйомок фільму

Джаред Лето поділився, що хотів би зняти приквел стрічки «Дім Gucci» , у якому зіграв би з Аль Пачіно. Більше про це Лето розповів в інтерв’ю на SiriusXM, повідомляє IndieWire.

Під час розмови Джаред відзначив співпрацю з Аль Пачіно на зйомках «Дім Gucci» та назвав його «одним із найкращих акторів світу». Пачіно зіграв Альдо Ґуччі, батька Паоло, роль якого виконав Лето. Напружені стосунки між батьком і сином є однією з ключових сюжетних ліній фільму.

За словами Лето, стосунки між Альдо та Паоло заслуговують на окрему стрічку. «Я хотів би зробити приквел «Дому Гуччі». Ми могли би назвати його Just The Two of Us», – поділився актор.

Окрім цього, Лето розповів, що під час зйомок Аль Пачіно не впізнав його через грим. «У перший день зйомок він не знав, що це я, а я підійшов, що привітатися. І він просто відмахнувся. Він думав, що я просто італійський дивак, який намагається з ним поговорити, отримати автограф чи щось таке. Я підходив до нього два чи три рази, і хтось нарешті прошепотів: «Це Джаред, він грає Паоло». А він сказав: «Мій син, мій син», – і впав на підлогу. Він був просто вражений», – згадав Лето.

«Дім Gucci» розповідає про вбивство Мауріціо Ґуччі (Адам Драйвер) і падіння сімейної династії Ґуччі. Леді Гага зіграла Патрицію Реджані, колишню дружину Мауріціо, яку засудили за організацію його вбивства після того, як він залишив її заради іншої. Реджані відсиділа 18 років у в’язниці, де отримала прізвисько «Чорна Вдова», перш ніж вийшла на волю у 2016-му. Фільм вийшов у листопаді 2021 року.

Фото: MGM/Courtesy Everett Collection

Розповісти друзям
1 коментарпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.