Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниРіанна розповіла, чи планує випускати нові пісні

Співачка дала коментар після новин про свою вагітність

Ріанна поділилася, що її шанувальники ще «почують нову музику» від неї. Співачка дала коментар виданню Entertainment Weekly.

Під час розмови Ріанна розповіла більше про свою вагітність, про яку оголосила нещодавно, а також прокоментувала чутки про нову музику, яку так чекають її слухачі. Її останній альбом Anti вийшов у 2016 році.

«Поки що це все захопливаа подорож. Я просто сприймаю це з кожним тижнем. Завжди є щось нове, і я вбираю це, і мені це подобається», – розповіла Ріанна.

Хоча вона додала, що зосереджена на «одній справі за раз», співачка пообіцяла випустити нові пісні. «Так, ви почуєте від мене музику», – сказала Ріанна.

Журналістка припустила, що співачка могла б записати колискові для свого нового альбому, на що Ріанна пожартувала: «Мої шанувальники вбили б мене, якби чекали так довго на колискову».

Наприкінці січня Ріанна й A$AP Rocky оголосили, що чекають на дитину. Стосунки співачки й репера підтвердилися в травні минулого року. Тоді в інтерв’ю GQ A$AP Rocky назвав Ріанну «коханням свого життя».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.