Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСеріал «Дивовижна місіс Мейзел» продовжили на 5 сезон

Наступний сезон буде останнім

Amazon Prime Video оголосили про продовження серіалу «Дивовижна місіс Мейзел» на п’ятий сезон, який також буде фінальним. Про це пише Variety.

Шоу продовжили напередодні прем’єри четвертого сезону, 18 лютого. Повідомляється, що наразі в Нью-Йорку вже триває виробництво п’ятого сезону.

«Емі Шерман-Палладіно, Деніел Палладіно та «Дивовижна місіс Мейзел» проклали безпрецедентний шлях, збільшуючи кількість історій про жінок, кидаючи виклик нормам у нашій індустрії та назавжди змінюючи розважальний ландшафт своєю унікальною розповіддю. Цей серіал так багато значив для Prime Video, і наслідки його успіху будуть відчутні ще довго після останнього сезону. Я не можу дочекатися, коли шанувальники та наша всесвітня аудиторія насолодиться кожним моментом, коли ми почнемо кульмінацію цього новаторського і незабутнього серіалу», – поділилася Дженніфер Салке, керівниця Amazon Studios.

Серіал «Дивовижна місіс Мейзел» почав виходити в березні 2017 року. Шоу здобуло 20 премій «Еммі» та три «Золоті глобуси». Головну роль виконує Рейчел Броснахен.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.