Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАкторка Джилліан Андерсон запустила аудіошоу про сексуальну свободу та визначних жінок

Під назвою What do I know?!

Акторка Джилліан Андерсон, відома ролями в серіалах «Секретні матеріали» та «Секс-освіта», запустила власне аудіошоу What do I know?! для застосунку Curio. Про це повідомляє The Independent. Випуски виходитимуть що два тижні.

За словами Джилліан, шоу складається з відібраних нею аудіостатей, що «досліджують низку глибоких історій про виклики суспільства, сексуальну свободу та феноменальних жінок». Акторка заохочує слухачів разом «відправитися в подорож», щоб дати відповідь на питання: «Що ж я знаю?» «Приділивши час прослуховуванню й обдумуванню цих дивовижних історій, ми можемо відкрити свій розум для нових перспектив і поглядів, а також розвинути розуміння та співпереживання, – каже Андерсон. – Сподіваюся, вам сподобається навчатися разом зі мною».

Перший епізод шоу вже доступний на платформі для аудіожурналістики Curio. У ньому Джилліан розповідала про лауреатку Нобелівської премії з фізіології та медицини Риту Леві-Монтальчині й інших науковиць, праці яких не отримали гідного визнання.

Розповісти друзям
1 коментарпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.