Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУкраїнські лейбли випустили альбом «РАЗОМ ЗА УКРАЇНУ»

До нього ввійшли 65 треків українських і міжнародних музикантів

Українські лейбли Standard Deviation та Mystictrax випустили спільний альбом «РАЗОМ ЗА УКРАЇНУ / TOGETHER FOR UKRAINE», пише DTF. До нього увійшли 65 треків українських та міжнародних електронних музикантів.

«Минуло більше тижня відтоді, як росія вторглася в Україну, руйнуючи українські міста та життя мільйонів людей, чий світ ніколи не буде таким, як раніше. Українська музично-культурна спільнота спустошена шокуючими злочинами російської влади. Ми перш за все бажаємо миру в нашій країні і робимо все можливе, щоб підтримати народ України», − ідеться в заяві лейблів.

Альбом «РАЗОМ ЗА УКРАЇНУ» можна придбати на Bandcamp. Усі виручені кошти підуть на підтримку фондів «Повернись живим», який допомагає українським військовим, «Гордість України», який допомагає ЛГБТКІА+ військовим та постраждалим від російської агресії, а також на спеціальний рахунок Національного банку України для гуманітарної допомоги українцям.

До альбому ввійшли треки від виконавців Bjarki, Acidic Male, Ben Sims, Albert Van Abbe, Amber Cox, Henning Baer, Janein, MIME та інших.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.