Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниІз Джейн Біркін і Карлою Бруні. У Франції влаштували концерт на підтримку України

За участі першої леді Франції Бріжит Макрон

Відомі французькі виконавці організували концерт на підтримку України за участі Бріжит Макрон. Про це повідомила перша леді України Олена Зеленська.

Музиканти об’єдналися під гаслом «Єдині з Україною». Захід відбувся в залі Maison de la Radio в Парижі.

«І поки в прямому ефірі у виконанні Джейн Біркін, Паскаля Обіспо, Барбари Праві, Карли Бруні й інших відомих виконавців звучали французькі хіти й класичні твори, глядачі за допомогою смс перерахували на допомогу Україні 8 мільйонів євро! Це не просто цифри – це майбутні медикаменти, одяг, прихисток для наших людей. Неймовірна підтримка від дружнього небайдужого народу», – зазначила Олена Зеленська.

Перша леді України відзначила виконання українського гімну Андрієм Бондаренком, баритоном Національної опери України, у супроводі Національного симфонічного оркестру Франції. Після цього прозвучала «Ода до Радості».

Олена Зеленська подякувала кожному, хто надіслав допомогу, а також висловила вдячність першій леді Франції Бріжит Макрон.

«Фундація Бріжит Макрон оголосила про скерування ще одного мільйона євро на екстрену допомогу в українських лікарнях», – розповіла Олена Зеленська.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.