Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниБенедикт Камбербетч готовий прийняти в себе вдома українських переселенців

«Кожен має робити все, що в його силах»

Бенедикт Камбербетч заявив, що хотів би прихистити в себе вдома українських переселенців. Про це актор сказав в інтерв’ю на червоній доріжці кінопремії BAFTA в Лондоні, передає Reuters.

Зірка «У руках пса» підтримав британську урядову програму Homes for Ukraine, яка дозволяє пропонувати житло українським переселенцям, які не мають родичів у Великій Британії. Актор прийшов на церемонію з синьо-жовтим піном на піджаку.

«Це справді шокуюче для європейців перебувати за дві з половиною години польоту від України. Це те, що нависло над нами [...] Нам усім треба робити більше, ніж лише носити значки. Треба жертвувати кошти, треба тиснути на наших політиків, щоб вони створювали тут безпечну гавань для людей, які постраждали. Кожен має робити все, що в його силах. Потрібно, щоб якнайбільше людей добровільно надали притулок українцям, і я сподіваюся також узяти в цьому участь», – поділився Камбербетч.


Раніше ми розповідали, що актор підняв український прапор на церемонії вручення премії Cinema Vanguard під час 37-го щорічного Міжнародного кінофестивалю в Санта-Барбарі.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.