Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАкторка Ребел Вілсон показала путіну середній палець під час церемонії BAFTA

Вона виступила в ролі ведучої кінопремії

Австралійська акторка та комікеса Ребел Вілсон показала путіну середній палець під час вручення нагород BAFTA в Лондоні. Про це пише The Hollywood Reporter.

Вілсон анонсувала музичний виступ Емілії Джонс, натхненний стрічкою CODA. Ведуча пояснила, що на сцені також буде дві сурдоперекладачки.

«У цьому виступі буде дві сурдоперекладачки. Одна показуватиме ASL, що є американською мовою жестів, а інша – BSL, що є британською мовою жестів. На щастя, на всіх жестових мовах є жест для путіна», – сказала акторка, перш ніж показати середній палець.

Це була не перша згадка війни в Україні протягом вечора. Голова Британської кіноакадемії Крішненду Маджумдар відкрив церемонію нагородження із заявою про підтримку України.

«Ми солідарні з нашими колегами з Української кіноакадемії та сподіваємося на повернення миру. Ми дуже вдячні журналістам, які розповідають про Україну, багато з яких є членами BAFTA. Наші думки з народом України, а також з тими, хто постраждав від інших конфліктів у всьому світі», – сказав Маджумдар.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.