Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ Франції влаштували фотовиставку Ptashka на підтримку України

Понад 30 фотографій про українську згуртованість та свободу

17 березня у Франції відкрили фотовиставку Ptashka. Вона відбулася в Парижі, у галереї Sheriff і зібрала більше 30 робіт, які втілили ідеї української солідарності, свободи та миру.

Ptashka – проєкт з візуального мистецтва, покликаний підтримати мир і людей, які страждають від війни в Україні. На сайті благодійної організації ERE Foundation опубліковані фотороботи, створені митцями для виставки, які пропагують людяність, емпатію, гумор та свободу. Серед робіт представлені кольорові та чорно-білі фотографії. Серед них є портрети, знімки деталей частин тіла або об’єктів природи, пейзажі, малюнки.

Будь-яку роботу можна безкоштовно завантажити, а також за бажання пожертвувати певну суму коштів, яка буде надіслана на рахунок Національного банку України для гуманітарної допомоги.

Проєкт ініційований організацією Baby Production за підтримки організації ERE Foundation, продакшену Sheriff Projects та галереї Art Issue. Фотографії з виставки будуть представлені в паризькій галереї Sheriff з 18 по 26 березня.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.