Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ВішлістКомікс Емілії Кларк про одиноку маму зі суперздібностями

Комікс Емілії Кларк про одиноку маму зі суперздібностями — Вішліст на Wonderzine

Перший із трьох випусків

РОЗПОВІДАЄМО про цікаві, корисні, красиві, дивні або розумні речі, які хочеться негайно купити.

$5.99

Image Comics


Акторка Емілія Кларк стала співавторкою коміксу, який отримав назву M.O.M.: Mother Of Madness. Трисерійну історію вона відтворила разом з американською авторкою Маргеріт Беннет, яка працювала з Marvel і DC.

M.O.M. розповідає історію Майї – одинокої мами, яка виявляє в собі надздібності та використовує їх для боротьби з групою торговців людьми. В описі до коміксу зазначили, що він поєднує «екшн «Дедпулу» та гумор «Флібеґ»».

На шоу Джиммі Феллона Кларк розповіла, що ідея прийшла їй під час зустрічі з друзями та спочатку не сприймалася серйозно. За словами акторки, на створення власної історії її надихнула статистика щодо покупців та авторів коміксів.

«Я дізналася, що жінки становлять 16% творців коміксів і лише 30% персонажів. Водночас приблизно половина покупців коміксів – жінки. Мені не дуже сподобалися такі показники, і все це вказувало, що треба зробити щось своє», – поділилася Кларк.

Наразі доступний перший випуск M.O.M.: Mother Of Madness, який можна придбати в електронному форматі в Google Play або Apple Books.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.