Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ІгриПоки всі вдома: 10 настільних ігор, які врятують від нудьги

Поки всі вдома: 10 настільних ігор, які врятують від нудьги — Ігри на Wonderzine

На карантині й не тільки

Коли ми сидимо вдома, список цікавих занять помітно скорочується. Щоб відволіктися від гортання соціальних мереж і весело провести вільний час у чотирьох стінах, пропонуємо пограти в настільні ігри. Це допоможе дізнатися більше про людину, з якою ви живете, або навіть про себе, і загалом знайти цікаве заняття на карантині. Ось список 10 настільних ігор, які врятують від нудьги.

Коі-Коі

Ця гра, як правило, подобається прихильникам східної культури. «Коі-Коі» – так званий традиційний японський покер. До набору входять 48 естетичних карт із зображенням цвітіння сакури й ієрогліфів, правила та картка для підрахунку балів. Ще одна перевага «Коі-Коі»: для гри не доведеться шукати велику компанію, адже треба лише двоє гравців.

Число гравців: 2

Час партії: 15–45 хвилин

350₴

Монополія «Друзі»

Справжня мрія для всіх прихильників культового серіалу. Якщо вам набридла класична монополія, радимо придивитися до тематичних версій гри. Ніяких нудних кольорових фігурок: тут ви можете обрати улюбленого персонажа та ходити ним. Наприклад, гравець, який обирає Фібі, бере гітару, а якщо Роса, ходить динозавром. У грі можна придбати Central Perk і поринути в найкращі епізоди «Друзів».

Число гравців: 2–6

Час партії: 30–60 хвилин

1295₴

Discover: Lands Unknown

Ця гра – один із фаворитів у жанрі пригод. По-перше, вона має незвичний сюжет. Прокинувшись, гравець опиняється в незнайомому місці. І тоді починається найцікавіше: незвідані місця та завдання. До речі, кожна коробка комплектується різними компонентами, тож ви отримуєте унікальний набір локацій, карток речей, ворогів і сценарію. Переможе той, хто першим виконає всі завдання. Lands Unknown підходить навіть для одного гравця.

Число гравців: 1–4

Час партії: 60–120 хвилин

1599₴

«Джайпур»

Ця гра допоможе перевірити, наскільки вмілим торговцем ви б були в Стародавній Індії. У «Джайпур» треба купувати, об’єднувати та вигідно продавати товари. Гра підійде тим, хто любить змагатися, адже тільки найуспішніший торговець потрапить до фінішу – палацу Махараджі.

Число гравців: 2

Час партії: 20–30 хвилин

645₴

«Цукерки, рукавички, гроші»

Ще одна яскрава гра, яка буде цікавою для всіх членів родини. Сюжет розгортається навколо сумного королівства з головним персонажем – хлопчиком Джуліаном. Із кожним ходом гравці знаходять загублені героєм речі та навчаються підприємництву.

Число гравців: 2–6

Час партії: 45 хвилин

522₴

«Пиріг в обличчя»

«Пиріг в обличчя» – весела сімейна гра, у якій буде цікаво брати участь як дорослим, так і дітям. До комплекту входять рулетка, губка, катапульта, фіксатор підборіддя та маска з отвором для обличчя. Також для гри знадобляться збиті вершки. Гравець повинен поставити голову на фіксатор, крутити рулетку та сподіватися на краще.

Число гравців: від двох

Час партії: 20–30 хвилин

1079₴

«Детектив. Перший сезон»

Засновники нової гри «Детектив» пропонують перевірити ваші дедуктивні здібності в розслідуванні заплутаної кримінальної справи. Вам необхідно перевертати карти зачіпок за обмежений час, вивчати інформацію про підозрюваних і свідків та перевіряти свої здогадки. Ця гра пробудить у вас справжнього слідчого.

Число гравців: 1–5

Час партії: 90–120 хвилин

980₴

«Політперегони»

У цьому симуляторі політичних інтриг ви можете уявити себе кандидатом у президенти з усіма перевагами та недоліками цієї посади, тож звичайною розвагою цю гру назвати важко. Як розпоряджатися бюджетом? Чи опанували ви ораторське мистецтво? Чи зможете бути лідером? «Політперегони» можуть стати справжнім психологічним і бізнес-тренінгом для кожного гравця.

Число гравців: 3–8

Час партії: 90–120 хвилин

1700₴

«Таверни Тіфентеля»

Мрієте про власний бар? З грою «Таверни Тіфентеля» ви отримаєте таку можливість, поринувши в атмосферу німецької таверни. Тут зможете наймати персонал, змагатися з іншими закладами, варити пиво та залучати нових відвідувачів. Гра включає 4 модулі, тож пропонує багато тактичних можливостей.

Число гравців: 2–4

Час партії: від 60 хвилин

1290₴

«Сучасне мистецтво»

Для поціновувачів високого мистецтва підійде настільна гра Modern Art. Її сюжет полягає в проведенні аукціонів за найвідоміші картини світу. Тут можна торгуватися на фондовій біржі, робити закриті ставки, змагатися за право бути найкращим артдилером і загалом більше дізнатися про сферу мистецтва.

Число гравців: 2–5

Час партії: 40–60 хвилин

780₴

Текст:

Анастасія Матрунич

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.