Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

КіноUkrainian Institute запустив сайт про українське кіно для іноземних глядачів

Платформа розповідає про архівні стрічки й сучасні новинки

Український інститут і маркетингова компанія usheru запустили сайт, покликаний популяризувати український кінопродукт і познайомити з ним міжнародну аудиторію.

На платформі можна знайти понад 600 українських фільмів: від архівних стрічок до сучасних новинок – а також отримати посилання на легальний перегляд. Сайт пропонує активні покази українських фільмів у кінотеатрах різних країн і міст, а також на онлайн-платформах.

«Війна в Україні завдала шкоди всім сферам українського життя, зокрема й кінематографу. Наша команда хотіла б трохи допомогти, тому ми долучилися до розвитку сайту, щоб продемонструвати й просувати українську креативну галузь на світовій арені. Дивлячись українські фільми, глядачі всього світу можуть віддати шану українській культурі й підтримати кінопрофесіоналів. Перегляд фільмів ще ніколи не був таким змістовним», – зазначив Олівер Феган, співзасновник і CEO Usheru.

Сайт знаходить, де можна переглянути український фільм залежно від геолокації людини. Користувачам пропонують перегляд у кінотеатрах різних країн і міст, якщо є така можливість, або ж онлайн, якщо стрічка є на VOD-платформах країни перебування. Наразі сайт працює в тестовому режимі.

Розповісти друзям
2 коментаряпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.