Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

КіноХто частіше зазнає булінгу в Голлівуді – дослідження

Спойлер: все досить передбачувано

У голлівудській індустрії розваг працюють тисячі людей. Простежити кожен випадок булінгу, сексуального домагання чи харасменту неможливо. Проте дослідження Hollywood Commission (платформа звітувань про правопорушення в кіноіндустрії) доводить, що жінки вдвічі частіше зазнають подібної поведінки на робочому місці.

У дослідженні, яке тривало три місяці, взяли участь 10 тисяч людей. Їм запропонували пройти опитування, яке повинно було виявити такі явища, як: залякування чи приниження, образи, сарказм, жести, крики, фізично-агресивна поведінка, нецензурні вислови та надмірна, жорстка критика роботи.

У результаті дослідження виявили, що жінки майже вдвічі частіше стикаються з такою поведінкою. Ба більше, значна кількість цих жінок – молоді співробітниці віком до 40 років.

Опитування також показало, що агресорами й ініціаторами таких знущань у 63% випадків були чоловіки.

«Можливо, колись знущання були загальноприйнятою нормою, але у 2020 році працівники розуміють шкоду, яку завдають оточенню... Настав час для Голлівуду взяти на себе зобов’язання ставитися до всіх робітників гуманно та з гідністю», – говорить очільниця Hollywood Commission Аніта Хілл.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.