Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

КіноФанати розкритикували другий епізод «Мандалорця» через те, що малюк Йода з’їв ікру рептилії

Творці серіалу вже відповіли на критику

6 листопада вийшов другий епізод серіалу «Мандалорець». Після його перегляду деякі прихильники серіалу висловили невдоволення деякими сценами за участі маленького Йоди.

За сюжетом серії, Мандо допомагав жінці з раси рептилій врятувати своє потомство, тобто ікру, яку вона мала перевезти з однієї планети на іншу. Цю ікру малюк Йода сприйняв як їжу та з’їв деякі ікринки.

Зокрема, деякі користувачі зазначили, що епізод не був кумедним, а тема матері-одиначки, яка намагається врятувати дітей, не привід для жартів.

«Я мама. Зовсім не смішно чути, як мама-жаба вдавалася в подробиці про те, наскільки важливі для неї її яйця, і доводиться спостерігати, як їх з’їдають у трьох окремих випадках», – ідеться в одному з твітів.

«Для протоколу, жаба-леді була дуже непохитна щодо того, наскільки її яйця важливі і що це єдиний шанс мати дітей... Це не смішно», – зазначила інша шанувальниця серіалу

Натомість креативний менеджер Lucasfilm Філ Шостак відповів на докори прихильників. У своєму Twitter він зазначив, що в епізоді видно, що яйця незапліднені.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.