Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Кіно«Назви мене своїм ім’ям» і «Привид»: які сцени з фільмів глядачі вважають найсексуальнішими

На основі частоти пульсу під час перегляду

Глядачі віддають перевагу щирим і реалістичним сексуальним сценам у кіно та серіалах. Про це свідчить дослідження платформи FandomSpot.

В експерименті взяли участь 100 людей, які дивилися 50 сцен, що спільнота FandomSpot оцінила як найсексуальніші. Водночас дослідники слідкували за частотою пульсу кожного учасника під час перегляду. Задля більшої репрезентативності платформа запросила респондентів різного походження, місця народження, статі, сексуальної орієнтації та віку (від 18 до 72).

На першому місці опинилася фінальна сексуальна сцена з драми «Нормальні люди», яка в середньому підвищила пульс глядачів на 38%. Другу сходинку займає сцена з гончарним кругом у «Привиді» (35%), третю – сексуальна сцена в серіалі «Джессіка Джонс». Четверте місце займає сцена з персиком у «Назви мене своїм ім’ям». П’ятірку закрила сцена з серіалу «Помаранчевий – хіт сезону» з героїнями Алекс і Пайпер у душі.

Результати також показали, що глядачам найбільше подобаються автентичні сцени сексу. Наприклад, коли Маріанна не могла зняти бюстгалтер у сцені «Нормальних людей», пульс глядачів підвищився в середньому на 35%.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.