Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

МузикаONUKA, Андрій Хливнюк та alyona alyona. Billboard присвятив матеріал українським музикантам

Про зруйновані плани, волонтерство й війну

Американський музичний журнал Billboard випустив серію історій A Song For Ukraine про українських музикантів і музиканток.

Журналісти опублікували історії Андрія Хливнюка, ONUKA, alyona alyona, Юлі Юріної, Олега Скрипки, гурту Kurbasy та інших музикантів, які розповіли про свою діяльність під час війни. Фото зробив харківський фотограф Саша Маслов.

«23 лютого українські музиканти робили те, що й завжди: збиралися зі своїми гуртами, записували в студіях, писали нові пісні, планували концерти та гастролі. Наступного дня росія вторглася в їхню країну, і все змінилося. Деякі втішалися в написанні пісень, давали таємні концерти для солдатів або приймали біженців в укриттях театрів», – пише Billboard.

У виданні розповіли про alyona alyona, яка мала б готувалася до літніх фестивалів, натомість займається волонтерством і дає інтерв’ю ЗМІ, щоб привернути увагу до війни. Billboard розповів історію Нати Жижченко і Євгена Філатова, які повернулися до Києва з сином, а також Андрія Хливнюка, який служить у теробороні й випустив дует з Pink Floyd.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.