Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

МузикаРозслідування The Killers не підтвердило звинувачень у сексуальних домаганнях

Раніше учасниця команди розповідала про насильство під час туру

Гурт The Killers провів внутрішнє розслідування після звинувачень у сексуальному насильстві під час одного з туру. Як пише NME, розслідування не знайшло доказів, які б підтвердили ці звинувачення.

Раніше звукорежисерка Чез Черрі розповіла, як під час туру в Мілуокі троє чоловіків (не члени гурту) зґвалтували дівчину в роздягальні, яка зайшла на бекстейдж за гостьовим списком. Вона згадувала слова охоронця, який описував дівчину як розгублену й голу.

Юристи та представники групи розмовляли з Черрі, можливою жертвою, колективом групи та працівниками під час туру й не знайшли «жодного підтвердження» з їхніх заяв. Адвокати відстежили дівчину зі списку гостей, яка підтвердила, що не зазнала сексуального насильства.

Під час розслідування виявили певні відмінності між свідченнями Черрі. Вона розповідала про те, що все відбувалося в роздягальні А, але насправді вони були іменними, а не промаркованими за алфавітом.

Також у команді кейтерингу й охорони запевнили, що не бачили та не чули про п’яну чи голу дівчину та що повідомили б, якби побачили щось схоже.

Зі свого боку, Чез Черрі після розслідування написала, що в неї суперечливі відчуття й подякувала The Killers за те, що вони серйозно поставилися до її заяви та провели розслідування.

Обкладинка: The Killers

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.