Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

МузикаBitanga Blood: Аліна Паш запустить власний лейбл

І випустить свій мініальбом на ньому вже у вересні

Аліна Паш запускає власний лейбл Bitanga Blood разом із співпродюсером Андрієм Іноземцевим, пише DTF Magazine.

«Це для нас у чомусь авантюра, але як тоді крокувати по життю, якщо не авантюрити? Більшість прикольних тем починалися з фану, а не зі стратегії. Але це не означає, що ми бездумні й щось робимо просто так. Для мене це все як серфінг, де є й адреналін, і фан, і спокійне дихання − потрібен баланс. Так би я і говорила про Bitanga Blood», − розказала виданню Аліна Паш.

У команді немає фахівців, які б працювали раніше в лейблах: Аліна й Андрій навмисне підбирали команду таким способом, щоб ніхто не мав досвіду в шоу-бізнесі. Пояснюють це тим, що легше навчити людей з ентузіазмом, ніж зі звичними робочими схемами.

Bitanga Blood планує працювати з українськими артистами, а в майбутньому організувати музичний фестиваль на Закарпатті.

«Я бачу, що люди не лише з тусовки в Києві, а й в регіонах можуть зрозуміти якусь інакшу музику та бажають чогось нового. І ми будемо пробувати дати це їм. І я дуже рада, що до нас уже тягнуться люди, які розділяють наше ставлення до музики, до світу загалом, до того, як себе позиціонувати. Нам цікаві не «проєкти», а якщо й так, то як відвертий стьоб і сатира, але передусім артисти, чия історія не висосана з пальця, справжня», − додає Аліна Паш.

Наразі лейбл уже випустив вінілову версію альбома Pintea, також готують вихід нового мініальбому Аліни Паш. Його презентують у вересні на першій вечірці Bitanga Blood.

Обкладинка: Аліна Паш

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.