Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

МузикаAlyona Alyona представила новий альбом Galas

Його записали на Балі

Alyona Alyona випустила новий альбом під назвою Galas. Це сталося рівно через три роки після випуску її першого альбому «Пушка».

Galas записали у 2020 році на Балі, проте через пандемію коронавірусу реліз двічі переносили. У цьому альбомі реперка привертає увагу до питань екології, бідності, пандемії, хейту та стереотипів про жіночу красу.

До платівки ввійшли 15 пісень, 11 із них були створені в колаборації з музикантами з різних куточків світу. Серед них – артисти з Канади, Ізраїлю й Австралії. Також в альбомі можна послухати дует із Monatik на пісню «Глибина».

«Я дуже рада, що познайомилася з такою кількістю крутих музикантів і разом нам удалося створити стільки композицій. Сподіваюся, українцям вони допоможуть розширити свою свідомість, відкрити щось нове, а для інших країн – відкрити Україну. Усі куплети я писала українською мовою. Хочу, щоб увесь світ знав про український реп, знав, що він крутий і що він качає», – коментує альбом Alyona Alyona.

На честь випуску альбому співачка презентувала кліп на одну з пісень платівки «Я читаю реп» про людей, які залишають країну в пошуках кращого життя та стикаються з «синдромом емігранта». Режисером кліпу виступив Сергій Чеботаренко.

Раніше Альона поділилася з нами історіями про боротьбу зі стереотипами, прийняття себе та роботу із соціальними темами у своїх треках. 

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.